Veg-kontakt


 • e-Kontakt:
  Du som vill ha e-vänner runt om i Sverige eller ha kontakt med andra på din ort, e-posta in några rader om dig själv...

 • Börsen:
  Behov av garderobsrensning? Överfullt garage?
  E-posta in några rader till vår Köp/Sälj avdelning - Gratis Köp/Sälj/Bytesannonser...


 • e-kontakt!
Införd: 2015-01-31
Hej!
Söker nya vänner som liksom jag väljer att leva ett sunt Liv.
Kropp och själv är ett.
Män och kvinnor.
Ålder 35 och uppåt.
Dela efarenheter och umgås.
Namaste

Marianne. arkeanglar@gmal.com

 

 
 • e-kontakt!
Införd: 2011-02-13

 

Alma Nissen - Så botar jag reumatism ..., författad av Peter Laursen

Jag letar efter denna bok, tips tas emot av Annita Ling

 annitaling@yahoo.se, 076-567 37 04.


 • e-kontakt!
Införd: 2010-11-05

 

TRÄFFAS STOCKHOLM 40+

 Hej alla fina medmänniskor… Jag önskar utöka min vänskapskrets och hoppas vi har något gemensamt intresseområde som vi hittar tillsammans och tycker är roligt att göra eller hålla på med... Om jag ska berätta något om mig själv så är jag en ungdomlig 47 åring med lätt till skratt som tycker om djur, natur, konst, hantverk inom de flesta material, vegetarisk matlagning, musik, resor, promenader, plocka svamp, odling och trädgård, arrangera kalas och middag med/för vänner ibland, fotografering, skidåkning (är inte så bra, men det kvittar, jag tycker det är roligt å det är det viktigaste för mig) det finns mycket som är roligt, givande, meningsfullt, härligt, och trevligare blir det om fler tycker om lite mer av samma saker att göra tillsammans.. Allt, och alla, har sin egen tjusning. Jag är vegetarian sedan jag var barn, självvalt. Du måste inte tycka om allt jag skrev ovanför, men om något tilltalar dig, så tveka inte, hör av dig, det vore jätteroligt! Kanske flera som svarar så kunde vi arrangera en träff? Jag bor i Stockholm. katajan@hotmail.com


 • e-kontakt!
Införd: 2010-10-01

 

Hej!

 • Jag söker nya vänner - vegetarianer och andra fina!
  Jag bor i Göteborg, men avstånd behöver inte va något hinder.
   
  Jag är nybliven singel, och ser nu fram emot att ta hand om mej och förhoppningsvis även möta nya fina medmänniskor som jag känner närhet till, oavsett vad det är vi delar.
   
  Något som jag gärna delar är tankar om Livet och hur vi ska utvecklas som människor. Detta innefattar även hur vi ska leva ett hållbart och hälsosamt liv, både individuellt och globalt. Jag delar väldigt gärna en naturupplevelse på cykel eller i svampskogen, eller varför inte en tur ut i skärgården när höstens lugn och skönhet sätter sin prägel där. Du får mer än gärna följa med på en bioupplevelse, eller så får du utmana mej i bowling (om du vågar:-)). En hemmakväll i myssoffan är även det en höjdare, och jag kanske bjuder på något gott vegetariskt. Och kan vi inte träffas så lätt pga fysiskt avstånd, så uppskattar jag himla mycket telefonkontakt. Jag älskar att prata i telefon.
   
  Så om du vill och vågar får du gärna höra av dej så berättar jag mer om mej och va jag gör till vardags:-).
  Kram,
  Andreas, 36 år (har varit vegetarian hela livet)
  E-post: asls74@hotmail.com
  (lägg gärna till mej på msn)
Tillbaka upp...Copyright © SVF. All rights reserved.