SVFs Matlagningskurser

Nybörjarkurs i Makrobiotisk matlagning

Vill du bli piggare, smalare och vackrare samt uppleva riktig "god mat"?
Då passar makrobiotisk mat för dig.
Makrobiotik är ekologisk och vegetarisk mat (inkl fisk) utan kött, mjölkprodukter och socker, t ex fullkornssäd, grönsaker, bönor, frön, nötter, frukter, alger, miso och shoyu (soya sås).
Alla ingredienser är ekologiska, säsongsbundna, efterrätterna är utan socker på kursen.

Datum: 19, 26 april samt 10 maj 3 lördagar kl.10 - kl. 14
Plats: Hemma hos Tomoko Ogawa Lillrank Almvägen 53, 187 34 TÄBY
Kursavgift: 990kr för 3ggr inkl. matvaror
Anmälan: maila Tomoko till: tomoko_ogawa@hotmail.com

Miso kurs

Vill du göra miso själv?
Det är inte svårt. Det tar bara lite tid för miso att jäsa, ca. 6 mån till 1 år. Delta i kursen en gång och använd sedan kunskapen resten av livet för att göra miso hemma själv.
Datum: 5 april lördag kl.10 - kl. 14
Plats: Hemma hos Tomoko Ogawa Lillrank Almvägen 53 187 34 TÄBY
Kursavgift: 400kr inkl. matvaror och lite miso som du kan ta med dig hem.
Anmälan: maila Tomoko till: tomoko_ogawa@hotmail.com

Den Gröna Matkursen

Saknar du inspiration när du lagar mat?
Vill du äta sundare?
Vill du gå ner i vikt?
Känner du för att äta mer vegetarisk mat?


Läs mer!

Medeltida matrecept
Vill du träffas och laga god vegetarisk mat efter Medeltida matrecept tillsammans med andra trevliga personer?
Kom med i vår Medeltida matgrupp. Vi träffas i Stockholm med omnejd.
Anmäl ditt intresse på Medeltidamatlagning@spray.se

Ring, faxa eller maila SVF för anmälan:
Tel 08-702 11 16, Fax 08-702 11 17
E-post svf@vegetarian.se

SVF ordnar skräddarsydda vegetariska matlagningskurser runt om i landet.
Minimiantalet är 16 deltagare.

Utbildningsdagar
SVF anordnar även utbildningsdagar för skolor, kommuner och landsting.

Utbildningen skräddarsys efter behov. Under åren har vi haft flera utbildningsdagar för måltidspersonal på olika skolor.



Tillbaka upp...






Copyright © SVF. All rights reserved.