Om oss

Om föreningen


Svenska Vegetariska Föreningen (SVF) är en organisation som verkar för att fler ska ha möjlighet att välja vegetariskt för hälsan, djuren och klimatet. 


Svenska Vegetariska Föreningen ska via påverkan och kunskap verka opionsbildande. 


Svenska Vegetariska Föreningen medverkar där det finns möjlighet att interagera med personer

som vill äta växtbaserat. Nytt!  Vegetar finns kvar, RHF kommer med ny tidning och extra rabatt på tidningen Hälsa

Inför nästa år (2022) kommer Riksförbundet Hälsofrämjandet (RHF) producera en ny egen medlemstidning. Nuvarande Vegetar/Hälsofrämjaren delas därför upp i två.


Vegetar kommer fortsättningsvis ut med 4 nummer per år under 2022, ca 8 sidor och SVF:s medlemmar kommer att kunna ta del av RHF:s nya tidning utan kostnad. Namnet på tidningen är ännu inte bestämt, men första numret planeras till februari 2022 med ca 36 sidor. Ytterligare 3 nummer planeras under 2022.


Specialpris på tidningen Hälsa - 50% rabatt

Tidningen Hälsas 4 nummer kommer därför inte längre att skickas ut, men nu har du har möjlighet att prenumerera till ett specialpris, 359 kr för 12 nr, dvs 50% rabatt på ordinarie pris för en helårsprenumeration.

Kontakta Ewa på kansliet om du vill ta del av erbjudandet.

Ring 08-702 11 16 eller e-posta till svf@vegetarian.seValberedningen söker dig som är intresserad och brinner för hälsa, vegetariska frågor, miljö och klimat

Vi söker dig som vill bidra med dina kunskaper i vegetariska frågor och har intresse för hälsofrågor och klimatsmarta val. Hör av dig till: valberedningen:

Berit Alveskär, tel. 0707-19 41 10, berit@alveskar.se

Elsy Olofsson, tel. 0729-45 47 64, elsy-olofsson@live.seRiksföreningens stadgar  >>

Lokalavdelningars stadgar  >>